onsdag 9 december 2009

Onsdag

I dag har jag jobbat som en galning och när jag hämtade Lisen kl 15.20 så fick jag en "utskällning" av henne för jag hade bara ätit yoghurt. Nu på kvällen känner jag att jag får böta med smärta för dagens spring. Skickade iväg gubben till vacinering men det ångrar jag nu för han jobbar i natt men 200 m från där han sover över ligger akuten. Var på loppis i dag men det blev bara garn och en bigg t-shirt till Lisen att sova i.
Kram Bittan

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha bra koll på riktiga heminredare ivarjefall :P

    SvaraRadera
  2. Hejsan svejsan!
    Hoppas allt är bra! Här rullar det på som vanligt tycker jag. Kanske inte riktigt som vanligt eftersom det snart är jul. Då blir det ju alltid lite mer än vanligt! :)
    I kväll skall granen in och på dagen i dag skall Julia och jag baka lussekatter. Inte riktigt min grej att baka med jäst (gillar inte att vänta när det skall jäsa) men obland måste man ju. Skall bjuda alla barn och föräldrar på lussefika tillsammans med lussefirande i morgon kväll och då går det inte att köpa lussebullarna.

    Jag måste fråga dig en sak. Jag ser att du fått in mitt favorit typsnitt (Papyrus va?) här. Hur 17 har du burit dig åt??? Jag har fått förklarat för mig två ggr men jag fattar inte!!!!!!!!! Snälla hjälp mig!!!!! Det hade varit världens bästa julklapp!! :)
    Massa kramar från mig till dig!

    SvaraRadera